Турбота сім’ї Moore у скрутні часи

Турбота сім’ї Moore у скрутні часи

24-го лютого, одразу після вторгнення Росії в Україну, Олександр Яковлєв, Керуючий партнер Moore у Києві, із швидким залученням та допомогою від Генерального директора Moore Global Антона Колелли та Джона Стенфорда, Регіонального директора Moore Europe, відразу вжили всіх необхідних та можливих заходів для забезпечення та захисту наших співробітників і членів їх сімей.

В українських офісах Moore працює 60 співробітників. Ми дуже вдячні нашим колегам з Польщі, Румунії, Німеччини, Іспанії, Італії та Литви, які відкрили свої серця і двері для нашого українського персоналу.

Натепер тимчасове проживання та захист у сусідніх країнах отримало п’ятнадцять наших співробітників з членами їх сімей. Загалом 25 колег, зокрема й 11 дітей, отримало тимчасовий захист та притулок у сусідніх країнах.

Наразі 46 співробітників не виїхало з України з багатьох причин. Водночас наші щоденні Zoom-зустрічі допомагають нам підтримувати одне одного, працювати пліч-о-пліч і спілкуватися з усіма нашими колегами, зокрема й з тими, хто зараз перебуває у гарячих точках.

Всі члени нашої київської команди Moore також цінують незабутні моменти від Zoom зустрічі-солідарності, яка відбулася 10 березня. Понад тисячі колег з усієї мережі Moore приєдналися до події, щоб підтримати нас у цей важкий період.

Ми також дуже вдячні за фінансову підтримку, надану нашою всесвітньою родиною Moore. І це особливо важливо для тих із нас, хто зазнав реальних втрат, хто пережив жахливі сцени в містах та селах, оточених російськими військами, хто був під обстрілами артилерії чи надзвукової авіації з неба…

І ми знаємо, що фінансова допомога нашої родини Moore – це більше ніж матеріальна підтримка. Ми відчуваємо її тепло і турботу у цей скрутний час.

Наша мета у Moore – допомагати процвітати: нашим клієнтам, нашим фахівцям та їх бізнес-середовищу. Ми є  міжнародною мережею бухгалтерських, аудиторських і консультаційних фірм з понад 30 000 фахівцями, 260 незалежними фірмами у 110 країнах світу, що об'єднані та співпрацюють, щоб піклуватися про ваші потреби − локальні, національні та міжнародні.

Обираючи співпрацю з фірмами Moore, ви обираєте людей, які глибоко піклуються про ваш успіх і мають енергію та пристрасть, необхідні для того, щоб ви та ваш бізнес мали результат. Ви матимете більший доступ до досвіду та знань провідних експертів та керівників вищої ланки, ніж їх пропонують багато інших фірм. Ми поряд завжди, коли потрібні вам − щоб допомогти вам орієнтуватись у лабіринті інформації, скеровувати стратегію ваших рішень і піклуватись про те, щоб ви використовували кожну можливість. Щоб допомогти вам процвітати у світі змін.