Оголошення: Оновлення брендa Moore Stephens

Moore Stephens-Київ радий оголосити про оновлення  бренда. Відтепер ми –  «Moore». Більш масштабні зміни торкнулись нашої всесвітньої мережі Moore Stephens – великого об'єднання бухгалтерських, аудиторських і консультаційних фірм, до якого належить наша команда в Києві.
Хотілося б також згадати про зміни в назві наших юридичних фірм.
Надаючи послуги під брендом MOORE, наші юридичні особи були перейменовані на наступні:
ТОВ «АФ« Яковлев та Партнери »- на ТОВ « АФ «Моор Стівенс»;
ТОВ «Яковлев та Партнери аутсорсинг» - на ТОВ «Моор Стівенс аутсорсинг»,
ТОВ «Яковлев та Партнери консалтинг» (без змін)
Спільно діючі як незалежні фірми міжнародної мережі Моор Глобал Нетворк Лімітед (Moore Global Network Limited).

Презентація нового логотипа, візуальної ідентифікації та позиціонування бренда є свідченням постійного розвитку  міжнародної мережі, до якої належать понад 260 незалежних фірм у 112 країнах, а також клієнто-орієнтованого професійного об’єднання понад 30 000 фахівців.

Новий бренд Moore втілює в собі перевірені часом сильні сторони Moore Stephens та більш сучасне позиціонування бренда – сприяння майбутньому успіху наших клієнтів та акцент на нашій практиці надання міжнародних клієнтських рішень, користуючись перевагами членства глобальної бухгалтерсько-консультаційної мережі.

Про запуск нового бренда Олександр Яковлев, Керуючий партнер Moore у Києві, зазначив: «Переконаний, що оновлений бренд ідеально позиціонує нашу фірму серед наших нинішніх та потенційних клієнтів. Позиція нового бренда – «Допомагаємо вам процвітати у світі змін» – є нашим світоглядом, яким ми керуємося у щоденних відносинах з клієнтами. Ми допомагаємо їм досягти успіху тепер і в майбутньому. Наші відносини будуються на довір’ї, якості та конструктивному підході до надання консультацій. А отже, наші клієнти мають більше часу зосередитись на основній діяльності».

Про те, що новий бренд означатиме для клієнтів Генеральний директор Moore Global, Антон Колелла зазначив:«У нашому мінливому світі успішне ведення бізнесу дедалі більше пов’язане з виходом на міжнародний та цифровий рівень. Кожен повинен адаптуватися. З нашим новим брендом − Moore − ми обираємо новий стиль для світу, в якому визначальним є вміння приймати глобальні рішення, скеровувати потоки даних та швидко адаптуватись до змін. Бренд підкреслює нашу можливість бути ближче до наших клієнтів локально та в міжнародній мережі. Ми допомагаємо реалізувати амбіції клієнтів, що віддзеркалюється у позиціонуванні нашого бренда  − «Допомагати вам процвітати у світі змін».

Ми ніколи не випускаємо з уваги те, що робить нас сильними, і що є запорукою зростання та розвитку нашої мережі − міцні та довгострокові стосунки з нашими клієнтами.

Отож, дивлячись у майбутнє, ми впевнено кажемо, що шануватимемо спадщину Moore Stephens, відображаючи в оновленому бренді ті переваги, якими вже користуються наші клієнти, і на які вони завжди можуть розраховувати:  ґрунтовні поради, висока якість послуг та відданість у кожній справі. Ми  переконані: стосунки з клієнтами − це набагато більше, ніж просто робота».

Про нашу глобальну мережу Moore Global

Наша мета у Moore – допомагати процвітати: нашим клієнтам, нашим фахівцям та їх бізнес-середовищу. Ми є  міжнародною мережею бухгалтерських, аудиторських і консультаційних фірм з понад 30 000 фахівцями, 260 незалежними фірмами у 110 країнах світу, що об'єднані та співпрацюють, щоб піклуватися про ваші потреби − локальні, національні та міжнародні.

Обираючи співпрацю з фірмами Moore, ви обираєте людей, які глибоко піклуються про ваш успіх і мають енергію та пристрасть, необхідні для того, щоб ви та ваш бізнес мали результат. Ви матимете більший доступ до досвіду та знань провідних експертів та керівників вищої ланки, ніж їх пропонують багато інших фірм. Ми поряд завжди, коли потрібні вам − щоб допомогти вам орієнтуватись у лабіринті інформації, скеровувати стратегію ваших рішень і піклуватись про те, щоб ви використовували кожну можливість. Щоб допомогти вам процвітати у світі змін.