Один з ТОП-100 найвпливовіших людей у світі обліку та аудиту обійме посаду Голови правління Moore Global

Протягом 15 років Річард Мур був Головою правління міжнародної бухгалтерсько-консалтингової мережі Moore Stephens International – натепер Moore Global. 8-го жовтня 2019 року він повідомив про рішення піти з цієї посади. За період його перебування на посаді Голови правління з 2004 року загальний оклад міжнародної мережі збільшився від 600 млн $ до близько 3 млрд $, що охопила понад 110 країн світу, і розширюється далі. Пан Річард залишатиметься активним членом мережі, та надаватиме послуги для сімейного бізнесу приватних клієнтів від Moore Family Office Limited.

З 1-го січня 2020 року посаду Голови правління Moore Global обійме Анді Арманіно. Натепер Анді є членом правління Moore Global, а до 1-го січня 2019р. обіймав посаду Генерального директора та Керуючого партнера компанії Armanino LLP. На сьогодні Компанія є однією з Топ-25-ти провідних бухгалтерсько-консалтингових фірм у США, що у звіті IPA (INSIDE Public Accounting) була визнана «Кращою з найкращих».

Про такі зміни Річард Мур сказав: «Я залишаю посаду в період, коли наша мережа стоїть на порозі грандіозних успіхів. Наша всесвітня організація, що швидко розвивається, відома якісними послугами, що надаються відповідно до індивідуальних потреб окремих клієнтів. Особисто я дуже радий, що моїм наступником стає Анді. Він є чуйною та енергійною людиною, яка має наснагу та чітке бачення подальшого розвитку фірм з надання професійних послуг у всесвітніх масштабах. Він добре розуміє, який курс обрати для удосконаленого рівня надання послуг згідно з потребами клієнтів».

«Для мене за честь замінити Річарда на цій посаді. Більше століття назад його дід заснував фірму Moore у Лондоні. Під керівництвом Річарда Мура мережа Moore Global натепер стала однією з лідуючих всесвітніх мереж, - говорить Анді Арманіно. -  Організація здатна повністю подолати всі передбачувані виклики, по постають перед нашою професією, та підтримувати кадровий потенціал для зростання майбутніх лідерів та інноваторів. До того ж, зі збільшенням бізнес активності у світі, що прискорюється та звужується в результаті впливу інформаційних технологій, ми маємо першочергово подбати, щоб саме клієнти отримували переваги від посилення наших міцних міжнародних позицій та ресурсів».

Анді Арманіно – хто він?

Анді Арманіно розпочав свою кар’єру разом з Артуром Янгом. Він приєднався до Armanino LLP у 1989 році, де зробив кар’єру аудитора. У 29 років він став наймолодшим партнером за історію фірми. У 2005 році його було обрано Керуючим партнером, і він займав цю посаду до 2018 року, в якому покинув Armanino LLP. За період перебування Анді на цій посаді фірма набрала швидких темпів розвитку, посіла перше місце у рейтингу кращих фірм у США, отримала нагороди та позитивні відгуки за підприємницький дух та впровадження інновацій.

Armanino LLP також почала надавати нові послуги, розширила коло технологічних пропозицій та географічних локацій бізнес діяльності. З’явився відділ з надання повного пакету консультаційних послуг. В межах міжнародної мережі Moore Global Анді сприяв розширенню сфери надання міжнародних послуг з аудиту та податкового консультування в Китаї, деяких країнах Азіатсько-Тихоокеанського регіону та Європи. Протягом періоду перебування на посаді Анді керував корпорацією, здійснюючи нагляд за створенням першокласної програми з навчання та професійного розвитку, наскрізними (міжфункціональними) бізнес-процесами та маркетинговою діяльністю, а також рекрутинговою функцією. Заснування фонду Armanino у 2016 році стало його безцінним надбанням.

Натепер Анді очолює корпорацію «Moore Північна Америка» (Moore North America), входить до Ради правління Moore Global, а також є членом правління фонду Armanino, каліфорнійського комерційного банку та є членом ради директорів, що представляє міноритарних акціонерів Американського інституту дипломованих бухгалтерів-аудиторів (АІДБА) (AICPA). Він також є членом Архієрейського собору єпархії Окленду.

Анді отримав низку професійних нагород, зокрема й звання «Найуспішніший експерт» за звітом IPA (INSIDE Public Accounting). Його також названо одним з ТОП-100 найвпливовіших людей світу обліку та аудиту.

Про нашу глобальну мережу Moore Global

Наша мета у Moore – допомагати процвітати: нашим клієнтам, нашим фахівцям та їх бізнес-середовищу. Ми є  міжнародною мережею бухгалтерських, аудиторських і консультаційних фірм з понад 30 000 фахівцями, 260 незалежними фірмами у 110 країнах світу, що об'єднані та співпрацюють, щоб піклуватися про ваші потреби − локальні, національні та міжнародні.

Обираючи співпрацю з фірмами Moore, ви обираєте людей, які глибоко піклуються про ваш успіх і мають енергію та наснагу, необхідні для того, щоб ви та ваш бізнес мали результат. Ви матимете більший доступ до досвіду та знань провідних експертів та керівників вищої ланки, ніж їх пропонують багато інших фірм. Ми поряд завжди, коли потрібні вам − щоб допомогти вам орієнтуватись у лабіринті інформації, скеровувати стратегію ваших рішень і піклуватись про те, щоб ви використовували кожну можливість. Щоб допомогти вам процвітати у світі змін.