Укладено Меморандум про співпрацю з КНЕУ

Укладено Меморандум про співпрацю з КНЕУ

12 жовтня 2021 р.

Команда Moore завжди рада робити свій внесок в реалізацію ініціатив, спрямованих на підтримку освітніх та соціальних сфер, а також професійного зростання своїх майбутніх співробітників і тих, хто вже в команді. Укладення Меморандуму про співпрацю з Київським національним економічним університетом імені Вадима Гетьмана (КНЕУ) стало значним кроком на цьому шляху.

КНЕУ користується заслуженим авторитетом в Україні та відомий своїм партнерством з багатьма професійними бухгалтерськими та аудиторськими організаціями, як-от з Аудиторською палатою України (АПУ), Спілкою аудиторів України (САУ), Федерацією професійних бухгалтерів та аудиторів України (ФПБАУ), Федерацією аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України, Українською асоціацією сертифікованих бухгалтерів і аудиторів (УАСБА), Асоціацією дипломованих сертифікованих бухгалтерів (АССА) та Інститутом професійних бухгалтерів у сфері управлінського обліку (CIMA).

Співпраця за цим Меморандумом відкриває для нашої команди нові можливості залучати перспективні таланти та реалізувати спільні національні та міжнародні проєкти співпраці. Наша взаємовигідна кооперація також створює сприятливі умови для студентів, які бажають пройти практику та мати досвід роботи, і для нещодавніх випускників ВУЗів приєднатися до прогресивної міжнародної команди Moore.

Ми переконані, що якість – запорука успіху. Наша команда відслідковує та імплементує прогресивні освітні стандарти та професійно-етичні вимоги. І ми пишаємося тим, що започаткували цей передовий освітній проєкт, щоб зробити свій внесок у модернізацію та вдосконалення існуючих навчальних програм з огляду на сучасні законодавчі та соціальні реалії.

Отримуєте MORE з командою MOORE!