Ключові аспекти аудиту з використанням цифрових активів

Ключові аспекти аудиту з використанням цифрових активів

Інтерес до технології блокчейн зростає з кожним днем. Здається, що вже незабаром, завдяки забезпеченню підвищеної швидкості, безпеки та прозорості валютних операцій, вона назавжди змінить індустрію платежів.

Натепер до галузі управління активами, що постійно розширюється, входять такі види токенізованих цифрових активів (зокрема й деривативи), як стейблкоіни, нерухомість, кредити, акредитиви та страхові продукти. Ми ділимось нашими спостереженнями у сфері аудиту та бухгалтерського обліку в цій галузі, що стрімко розвивається, з метою сприяти менеджменту компаній у розробці плану-графіку проведення грамотного аудиту та надання бухгалтерських послуг. Деякі з таких послуг можуть надаватись практично в режимі реального часу шляхом застосування правильно підібраних інструментів, ефективного планування та практичного досвіду.

Натисніть тут, щоб завантажити звіт.
Цей документ було підготовлено Моор Стівенс Інтернешнл у співпраці з нашою фірмою-членом Armanino LLP – найбільшою незалежною бухгалтерською фірмою в Каліфорнії, що входить у Топ-25 найбільших компаній в США. За більш детальною інформацією щодо нашого спектру послуг з ефективного використання цифрових активів, будь ласка, зв’яжіться з нашим керівником інноваційних проектів Олексієм Яковлевим, надіславши листа на адресу a.yakovlev@moore.ua, або через LinkedIn.