Новітні розробки від Лабораторії штучного інтелекту Armanio – бонус для клієнтів Моор Стівенс

21 травня 2019 року, компанія Armanino LLP – член-фірма мережі Моор Стівенс Інтернешнл Лімітед  та одна з 25 найбільших бухгалтерських та бізнес-консалтингових фірм в США, на засіданні круглого столу Виконавчого комітету з питань Штучного інтелекту (англійською Artificial intelligence або AI) оголосила про запуск лабораторії Armanino AI, яка стане в пригоді керівникам підприємств. Технології штучного інтелекту особливо зацікавлять лідерів інновацій, які шукають нових можливостей розширення бізнесу шляхом впровадження Штучного інтелекту.

Розробки Лабораторії Штучного інтелекту відкриють можливості для ключових учасників бізнесу запустити та впровадити новітні технології AI для успішного забезпечення клієнтів інноваційними бізнес-рішеннями.

«На думку понад 75% компаній технології AI є основою їх подальшого успіху, але більшість з них не користуються їх перевагами і не знають як…», – зазначив Том Месколл, керівник відділу консалтингу в Armanino. «Лабораторія AI від Armanino буде служити центром комплексного надання послуг. ЇЇ члени будуть активно користуватись всіма можливостями, що відкривають технології AI, а не плестись позаду конкурентів».

Лабораторія AI від Armanino є зручним підходом для інтеграції штучних технологій в рутинні робочі процеси шляхом впровадження трьох основних компонентів: предиктивна аналітика (англійською predictive analytics), роботизована автоматизація процесів (англійською Robotic process automation or RPA) та віртуальні асистенти (англійською virtual assistants). Учасники прийматимуть участь в колегіальних зустрічах, матимуть доступ до процесу перевірки роботи постачальників та якості продуктів, а також можливість контактувати зі спеціалістами з обробки та аналізу даних, розробниками та консультантами Лабораторії AI Armanio.

З інших переваг – доступ до передових практик та експериментально-дослідницьких проектів AI.
До запуску Лабораторії AI Armanio протягом місяців проводила дослідження стосовно найтиповіших бізнес-процесів для застосування AI на підприємствах, що охоплює сферу фінансів, постачання, обслуговування клієнтів, управління кадровим потенціалом, а також забезпечення відповідності регулятивним вимогам і політики конфіденційності. Розробка цієї економічної моделі надає її учасникам доступ до діючих дослідницьких концепцій моделей AI, що можуть модифікуватись та адаптуватись відповідно до особистих потреб.

«Лабораторія AI від Armanio відкриває перед компаніями унікальні можливості для спільної співпраці, освоєння та застосування практичних бізнес-рішень у сфері AI», – говорить Меттью Пінгатор, Виконавчий директор Packet Fusion.

Опитування серед учасників круглого столу AI показало, що предиктивній аналітиці для ведення бізнесу віддало перевагу понад 75 відсотків. 83 відсотки опитаних переконані, що для досягнення оптимальних результатів у сфері застосування AI  потрібно вдосконалювати інфраструктуру аналізу даних. Натепер 60 відсотків учасників ще не розпочало процес впровадження AI ініціатив».

«Ці результати вказують на величезні переваги для підприємств, які приєднаються до лабораторії AI: лабораторія дає можливість визначити потенціал та варіанти впровадження штучного інтелекту, апробувати механізм дії та проаналізувати освітні та технічні ресурси використання AI», – розповів Месколл. «Ми раді допомогти нашому клієнту розпочати свою подорож у світі AI».

Фірми-члени мережі Moore роблять все можливе, щоб забезпечити своїх клієнтів найновітнішими рішеннями та передовими методами  ведення бізнесу в мінливих умовах  світу торгівлі та глобалізації. Дізнайтеся, як команда Moore може стати вашою правою рукою в оптимізації підходу вашої компанії до впровадження інноваційних бізнес-рішень, надіславши електронного листа керівнику відділу інноваційних проектів, Олексію Яковлеву, на адресу a.yakovlev@moore.ua або зв’язавшись з нами через LinkedIn.