Нагородження фіналістів конкурсу проектів Віртуальної Реальності 2018 – Інноваційні Хаби року за фінансової підтримки Moore Stephens

Інноваційні досягнення стали мотиваційним кредо світу сучасних технологій. Мрії породжують ідеї, які згодом втілюються віртуозними інженерами та стають інновацією, що змінює світ. У процесі стрімкого технологічного розвитку автори геніального інноваційного продукту займуть свою повноправну нішу лідерів інновацій. Але як відрізнити справжній інноваційний шедевр від зухвалої підробки? У сучасному світі революційних технологій цінність продукту визначається його багатофункціональністю та широтою спектру сфер його застосування. Саме цей аспект став вирішальним аргументом для компанії Ultrahaptics, яка стала «Інноваційною ВР Компанією року». Запропоновані тактильні технології створення дотику у повітрі зайняли повноправну нішу лідерів інновацій та вийшли у фінал на конкурсі проектів віртуальної реальності 2018 р. (2018 Virtual Reality Awards), що пройшов за фінансової підтримки Moore Stephens.

Компанія Ultrahaptics була заснована у 2013 році та впроваджує у своїх розробках технології Брістольського університету. На сьогодні Ultrahaptics є світовим лідером у сфері тактильних технологій створення дотику у повітрі.

Компанія втілила в життя сміливу ідею збільшити сприйняття віртуальної реальності за допомогою тактильного зворотного зв’язку. Унікальна технологія відкриває для споживачів можливість контактувати з віртуальними предметами, не торкаючись їх. Застосування ультразвуку приєднує тактильні відчуття сприйняття віртуальних предметів, що покращує управління жестами та розкриває весь потенціал дотику. Макдональд Тайт, Директор з маркетингових комунікацій в Ultrahaptics, прокоментував потенційну сферу застосування цієї технології: «Незалежно від того, де Ви стикаєтесь з цифровим світом – чи то керування стерео системою в автомобілі, чи то натискання кнопки ліфту у лікарні, де Ви б фізично не хотіли нічого торкатись, – ми можемо вдосконалити цю взаємодію за допомогою впровадження технології відчуття дотику в повітрі. Наша місія – зробити інтерфейси зручнішими та безпечнішими для здоров’я і, водночас, цікавішими у використанні з максимальним ефектом присутності та занурення».

Макдональд Тайт впевнений, що ВР індустрія матиме успіх. Мета компанії – стати «взірцем технологічного досягнення» Великобританії. «Ми хочемо назавжди змінити способи взаємодії з нашими девайсами. Наш світ – це 3D реальність. Саме тому світ цифрових технологій також має стати 3D», – стверджує Макдональд Тайт.

Команда Moore постійно відстежує передові ідеї у сфері технологічних інновацій. Тож подібні новаторські проекти завжди є осередком уваги нашої міжнародної команди. Інноваційні розробки сучасності та їх успішне впровадження в бізнес – запорука росту та стабільності Вашої компанії. Не залишайтеся на узбіччі часу та крокуйте вперед, впроваджуючи передові технології разом з командою Moore! Перейдіть за посиланням нижче, щоб дізнатися про інноваційні підходи, які використовує команда Moore: http://www.moorestephens.ua/about.